a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Zwitserland

Zwitserland

Denkend aan Zwitserland...zie ik Emmenthaler-grote-gaten-kaas!
Maar Zwitserland heeft een ongelofelijk mooi assortiment aan kazen met rijke historie.

Daar zijn de bergkazen, maar ook de zachte- en halfharde soorten, die gelukkig steeds ook nog de laatste jaren op ambachtelijke- kleinschalige manier worden gemaakt.

Nieuwsbrief vanuit Zwitserland

Appenzeller

Appenzeller

Appenzeller:

..het visitekaartje van noord-oost Zwitserland

Emmental

Emmental

Emmental:

...bakermat van de grote-...grote-gatenkaas.

GRUYERE

GRUYERE

GRUYERE:

...een van de visitekaartjes van Zwitserland.

Raclettekaas

Raclettekaas

Raclette:

..een van de populairste gerechten van Zwitserland.

Recept kaasfondu

Recept kaasfondu

Kaasfondu:

Zwitserse kaas gemaakt door belgisch kookstel
SBRINZ

SBRINZ

SBRINZ:

...een van de paradepaardjes van Zwitserland.

TETE DE MOINE

TETE DE MOINE

TETE DE MOINE

...'n bijna duizend jaar oude kaassoort.

TILSITER

TILSITER

Tilsiter

...hoe lekker kan eenvoud zijn!

Vacherin de Mont d'Or

Vacherin de Mont d'Or

Vacherin de Mont-d'Or;

de beroemdste seizoenskaas van Europa.

Disclaimer

Eigenaar van deze website is nimmer aansprakelijk voor fouten/tekortkomingen van de inhoud.

Copyright 2014 Kaasexpert.nl | Alle rechten voorbehouden | info@kaasexpert.nl |