a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

ITALIE

ITALIE

ITALIE...'n korte kennismaking
Iedereen kent wel die enorme Parmigiano Reggiano van veertig kilo uit de regio Reggio Emilia.

(Bijna) iedereen kent wel de reuk en de smaak van de echte Alceto Balsamico Sommigen van u kennen ongetwijfeld de geweldige mostardas zoals die er zijn van kweepeer, van meloen en appel, als ideale begeleiders van bergkazen.
In de afgelopen dertig jaar heb ik een netwerk opgebouwd van kleinere boeren en mini-consortia, waar je als kaasexpert wordt gerespecteerd en waar men blij is kennis en ervaring te delen.

Niet stilstaan bij:

Blijf niet stilstaan bij uw oude iconen, maar experimenteer met bergkazen, met umbriacco-con-vino, met cacciocavallo, met Quartirolo of met Castelmagno en besef,dat "een dag zonder kaas en wijn, is als een voettocht door een ravijn. ITALIE, waar Slow Food haar roots heeft, kent (nog) honderden mooie kaasprodukten: geniet ervan...zolang het nog kan! 
Eenmaal per twee jaar... in September 2013 weer...: BRA CHEESE: De ontmoetingsplaats voor boerenkaasmakers met hun gepassioneerde kaasspecialisten uit de hele wereld.


Video Bra cheese

Stracchino-Crescenza

Een heerlijke zacht-romige verse kaas uit Lombardije

Taleggio

Taleggio

Smaakvolle dessertkaas  uit de regio Milaan/Bergamo

Testun

Testun

Testun, de harde schapen- of koemelkkaas uit Cuneo

Toma

Toma

Heerlijke kaas als afsluiting van een Zuid-Europese maaltijd 

Tosela

Tosela

Kaas uit regio Trento, een heerlijke verse kaassoort

Ubriaco Veneto

Ubriaco Veneto

De beste kazen gaan nog drie maanden in de rode wijn. 

Bra

Bra

Heerlijke kaas uit Piemonte

<<  1 2 [3

Informatie:

Fons kaasexpert

mail mij: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Verantwoording

F.van den Hout B.V,
Stadhuisplein 318,
5038TH Tilburg,
Nederland. K.v.K.18004165.

Disclaimer

Eigenaar van deze website is nimmer aansprakelijk voor fouten/tekortkomingen van de inhoud.

Copyright 2014 Kaasexpert.nl | Alle rechten voorbehouden | info@kaasexpert.nl |