"Er is 'n tiet van komen en

er is 'n tiet van gaan.

En die van gaon is nu gekome"

Binnenkort word ik tachtig (80): Ik ga afbouwen

Het zou geweldig zijn, wanneer ik mijn ervaringen met iemand zou kunnen delen

Meer dan vijfendertig jaar schreef ik regelmatig mijn "kaasblog" Jarenlang had ik een wekelijkse kolumn in de Tilburgse Koerier. Soms waren het concrete- en actuele ervaringen, vaak ook interessante herinneringen aan "vijftig-jaar-in-KAAS" 

Toch laat ik je weten dat ik op zoek ben naar een kaasspecialist, detaillist of groothandel/importeur die mijn site-aanpak verder zou kunnen vervolmaken en daar plezier aan beleeft en profijt uit trekt

Gaandeweg zouden we de site dan compleet maken met de "Top-vjiftig" van  boerenkaasmakers en met vijftig gespecialiseerde kaas-verkoopadressen. Een "Facebook-achtige" module met veel interactie is gereed om op te brengen.

Natuurlijk help ik hem met de opzet, de  nieuwtjes uit de branche enz.

Interesse?  Meer weten? bel mij

Fons van den Hout.

Mobile 06 2826 4292

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pintrest: Pintrest

https://www.facebook.com/fons.vandenhout

Prettige Kaasdagen!

on Sunday, 05 April 2015. Posted in Kaasblog

Kaas met Pasen

Prettige Kaasdagen!

Ja, natuurlijk, staan er versgekookte eitjes op tafel. Soms zijn ze daags tevoren fel gekleurd.

Vaak hebben de kinderen vantevoren de eitjes gezocht; in de kamer, in de tuin enz.

Op een Echte paastafel staat natuurlijk ook Echte Boerenkaas!

Al eeuwenlang belangrijk onderdeel van onze eetcultuur.

Geniet van authentieke boeren Zoeterwouder op versgesneden bruin brood.

Nogmaals Vrolijk Pasen.

 

Test website on line!

on Thursday, 22 January 2015. Posted in Kaasblog

Feestelijke ingebruikname in komend najaar

Test website on line!

TEST ON LINE! Hoera...terug op het Web!
Na drie maanden afwezigheid op Het Internet, omdat www.kaasblog.nl na 7 jaar trouwe dienst niet meer functioneerde..
Ziehier de vervanger.
De feestelijke ingebruikname blijft gepland op of omstreeks een oktober
Uiteraard gaan we nog de informatie over boerenkaasmakers en over de verkoopadressen nog aanvullen.
Uitnodiging:
Ga 'ns kijken bij de verschillende kaassoorten. Meestal vindt u er tevens een toepasselijke video
Natuurlijk reken ik op uw hulp bij het verder inrichten van deze site met tips en recepten
Over kaas raak je nooit uitgesproken. Er zijn nog zoveel recepten en toepassingen onder u, die ik graag met u deel.
Fons.    

De laatste loodjes

on Saturday, 17 January 2015. Posted in Kaasblog

De laatste loodjes wegen het zwaarst

De laatste loodjes

Over kaas raak je niet uitgesproken... niet uitgeschreven.

In de loop van dit najaar wordt deze site feestelijk in gebruik genomen. Ik zal u bijtijds informeren.

Niet alleen het verbluffende assortiment in Europa wat aanspreekt maar zeker ook de logistieke infrastructuur (van boerenkaasmakers tot gespecialiseerde ondernemers).

Natuurlijk ook het benutten van de culinaire mogelijkheden in de betere restaurants.

Kaasexpert is bedoeld om u een handreiking te bieden, als opvolger van mijn kaasblog, die meer die 7 jaar prima heeft gefunctioneerd.

Gaandeweg komen alle belangrijke kaassoorten in beeld, terwijl de boerenkaasmakers met hun specifieke produkten de revu passeren.

Bij de meeste kaassoorten vindt u ter toelichting een interessante-  relevante video

Tot slot vindt u per provincie de belangrijkste adressen, waar u een goed advies kunt krijgen en heerlijke kazen kunt kopen en een opsomming van boerenkaasmakerijen

Fons van den Hout

Prettige Kerstdagen en een kaasrijk 2017

on Tuesday, 09 December 2014. Posted in Kaasblog

Mijn kaasplateau.

Prettige Kerstdagen en een kaasrijk 2017

Nu al wens ik je Prettige Kerstdagen en een voorspoedig en kaasrijk 2017

Denk bijtijds na over uw kaasplateau, overleg eventueel met uw kaasspecialist. 

Mijn kaasplateau?

Enkele heerlijke paaltjes boeren Zoeterwouder (12 maanden)

Idem van boeren COMTE uit de Jura (18 maanden)

Een stukje rijpe Fourme d'Ambert

'n stukje Brie-de Meaux...maar dan natuurlijk wel de ECHTE!

Enkele blokjes brabantse boeren geitenkaas

Garnituur: ongezouten pecannoten, kweepeer-gelei

Geniet...

van al dat smaakvolle wat kaas u biedt!

<<  6 7 8 9 10 [1112 13 14  >>  

Informatie:

Fons kaasexpert

mail mij: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Verantwoording

F.van den Hout B.V,
Stadhuisplein 318,
5038TH Tilburg,
Nederland. K.v.K.18004165.

Disclaimer

Eigenaar van deze website is nimmer aansprakelijk voor fouten/tekortkomingen van de inhoud.

Copyright 2014 Kaasexpert.nl | Alle rechten voorbehouden | info@kaasexpert.nl |